Смартфон Meizu 18 вже доступний для замовлення без офіційного анонса

Можливість замовити Meizu 18 в Китаї дає надії на швидкий анонс. Відомий Китайський магазин Pinduoduo, який є третім в Китаї за обсягами продажів, надав можливість попереднього замовлення на Meizu 18. Здається, ми вже звикли, що компанія Meizu, бореться за виживання. Проте, в минулому році ми таки побачили їх нові смартфони.

Боротьба триває. Крім недавніх витоків, смартфон Meizu 18 обзавівся новим інфоприводи. Вже зараз, на торговому майданчику Pinduoduo можна зробити попереднє замовлення на даний смартфон.

Примітно те, що дизайн новинки не розсекречувати навіть в такому оголошенні про продаж, на зображенні телефон закритий. З технічних специфікацій ми бачимо підтвердження того що апарат буде на базі Snapdragon 888. В іншому ж характеристики схожі на Meizu 17, і серйозно їх сприймати не варто. Незважаючи на таку неясність в поданні новинки, вже тисячі людей захотіли взяти участь в попередні замовлення.

Поки не зрозуміло хто з нами «заграє», сам магазин, або виробник. Сподіваємося, що ця новина є передвісником чогось більш точного і офіційного, і ми вже скоро побачимо новий апарат від Meizu.

Ціна очікується на рівні не менше 700 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.