Секрети MIUI 12: як швидко виправити помилки – робочий стіл і бекап

Компанія Xiaomi приділяє багато уваги тестуванню власних прошивок, що часто призводить до затримок поширення апдейтів. Оновлення проходять етап внутрішнього тестування співробітниками компанії, потім до закритого тесту залучається обмежена кількість користувачів.

Після цього слід відкритий тест і реліз фінальної версії ПО. Однак навіть всі ці стадії не завжди дозволяють повністю позбутися від помилок. Ми розповімо, як вирішити найпоширеніші труднощі, які можуть виникнути при оновленні вашого смартфона. Найчастіше в збоїв в роботі призводить додаток “Робочий стіл MIUI”. Щоб можна було безболісно скинути настройки, потрібно попередньо зробити резервну копію розташування ярликів на робочому столі MIUI.

Заходимо в настройки смартфона, шукаємо розділ «Про телефон», далі переходимо в «Резервне копіювання та відновлення»> «Мобільний пристрій». Прибирає всі три галочки з обраних пунктів і натискаємо на другій сходинці. Вибираємо “Робочий стіл MIUI” і створюємо резервну копію.

Тепер ми сміливо можемо робити скидання і видалення оновлень “Робочого столу MIUI”. Знаходимо в настройках пункт “Безпека”, розділ “Управління додатками”. У верхньому правому куті Тапа на піктограму з трьома крапками і включаємо відображення всіх додатків.

Знаходимо “Робочий стіл MIUI” і видаляємо оновлення цього додатка.

Якщо ви раніше зробили бекап розташування ярликів на робочому столі, то відновити все можна за пару натискань. Заходьте в налаштування, «Про телефоні». пункт «Резервне копіювання та відновлення» – «Мобільний пристрій». У верхній частині екрану знаходимо пункт «Оновити» та знаходимо нашу резервну копію, зроблену заздалегідь. Подібні нескладні маніпуляції допоможуть вирішити проблему з прошивкою при невдалому оновленні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.