ПриватБанк розповів, як можна використовувати QR-код замість карти

У ПриватБанку розповіли про користування QR-кодом. Державне фінустанова ПриватБанк, послугами якого користується величезна кількість українців, регулярно радує користувачів все новими функціями. Так, на цей раз в прес-службі банку розповіли про те, в яких випадках QR-код в сервісах банку дозволяє користувачам обійтися без банківської карти.

На сьогоднішній день користувачам банківських послуг вже не обов’язково носити з собою картку – в більшості випадків її може замінити смартфон з встановленим фірмовим додатком банку. Зробити користування послугами фінустанов більш швидким і простим може QR-код.

Так, його можна використовувати при оплаті комунальних послуг. Для цього необхідно знайти надрукований QR-код на квитанції про оплату послуг ЖКГ. Після цього необхідно відкрити програму Privat24 і відсканувати код, після чого потрібно ввести свій рахунок. У додатку буде відображена сума до оплати, після чого досить вибрати послуги, які ви плануєте здійснити оплату, і вибрати карту, з якої буде проводитися списання.

За допомогою QR-коду можна і проводити розрахунок в магазинах при купівлі товарів, або оплату послуг. Для цього також достатньо відкрити Privat24 і просканувати код, після чого потрібно вибрати карту, з якої буде проводитися оплата, і підтвердити платіж.

Оплата в транспорті також може проводитися за допомогою QR-коду – наклейки з таким кодом зазвичай є в громадському транспорті, знайти їх досить просто. Після сканування коду, необхідно вибрати тип проїзного квитка і вибрати кількість купованих квитків.

Користуватися перевагами QR-коду можуть і підприємці – для них є створення персонального коду для спрощення процесу оплати з послуг.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.