Оголошено самий плавний інтерфейс для смартфонів і це не iOS

Розробники китайського бенчмарка Master Lu вже назвали найпродуктивніший і самий плавний Android-смартфон 2020 року. Тепер же вони опублікували рейтинг найбільш плавних призначених для користувача інтерфейсів серед всіх мобільних пристроїв.

За версією Master Lu, самою плавною оболонкою 2020 го стала ColorOS від OPPO. Мова йде про останній 11-й версії, побудованої на базі Android 11. Компанія OPPO використовує ряд технологій і функцій, що забезпечують підвищену плавність роботи інтерфейсу, включаючи предзагрузкі додатків на основі вивчення звичок користувача, роботу з декількома ядрами процесора одночасно і так далі.

З помітним відривом на другому місці розташовується EMUI від HUAWEI, а бронза дісталася Nubia UI. Далі за списком йдуть ZUI від Lenovo, Funtouch OS від vivo, Smartasian OS від Smartisan, iOS від Apple, Magic UI від HONOR, MIUI від Xiaomi і Flyme від Meizu.

Неясно, з якої причини в цьому рейтингу немає One UI від Samsung. Можливо, розробники Master Lu не враховували оболонку південнокорейського гіганта.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.