Київстар підключив до 4G ще 400 населених пунктів

Київстар розширив покриття LTE 900 МГц. Оператор підключив до 4G ще 402 населених пункти Волинської і Житомирської областей, повідомляє прес-служба. Згідно з даними, доступ до швидкісного мобільного інтернету отримали ще 94 тисячі українців. Для цього Київстар активував технологію LTE900 на 98 базових станціях.

Всього в Україні функціонують 14 тисяч базових станцій Київстар. Завдяки цьому доступ до 4G мають 87% всього населення України. Цього року оператор має намір збільшити цей показник до 90%.

«Нові технології мобільного зв’язку надають абонентам більше можливостей для бізнесу, освіти, отримання дистанційних медичних консультацій, доступ до адміністративних послуг т. Д. Щоб скористатися послугою досить смартфона, який підтримує технологію LTE / 4G, і SIM-карти (USIM), яку можна безкоштовно отримати у оператора », – нагадує прес-служба.

Нагадаємо, минулого місяця Київстар збільшив покриття 4G в чотирьох областях України, підключивши до швидкісного мобільного інтернету 578 населених пункти.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.