Vodafone і Київстар безкоштовно змінюють застарілі смартфони на нові

Оператори пропонують обмін старих телефонів на нові. Технологічний прогрес не стоїть на місці, через що, раз у раз, виникає бажання обзавестися якимись новинками – приміром, побалувати себе новим телефоном. У таких випадках, може виникнути питання – а що робити зі старим? Мобільні оператори “Київстар” і Vodafone пропонують обміняти свої старі телефони на нові.

Коли мова заходить про покупку нового телефону, багато хто не знає, що робити зі старим. Через це, в будинку може накопичуватися цілий “парк” зі старих гаджетів, які, швидше за все, ніколи більше не знадобляться, але викидати які шкода.

Популярні мобільні оператори запропонували вирішення питання, який може бути куди більш вигідним, ніж продаж за допомогою сайтів оголошень – трейд-ін. Механізм роботи обміну схожий у всіх операторів. Для обміну досить принести свій старий телефон в магазин оператора і віддати його на оцінку, хоча “Київстар” дає можливість оцінити телефон віддалено.

 

Після оцінки старого телефону, його оцінна вартість віднімається з ціни телефону, який ви бажаєте придбати. Так, у разі, якщо телефон, який ви хочете віддати, оцінений в дві тисячі, а той, який ви хочете купити, коштує 4, то при обміні досить буде доплатити 2 тисячі – і ви отримаєте новий телефон.

Згідно з інформацією “Київстар”, при обміні старого телефону на новий, доплачують зазвичай 2-3 тисячі грн. Обмінюють найчастіше Samsung Galaxy і Huawei Y3 / Y5 на нові моделі Samsung серії А – тим більше, що вони є учасниками акцій.

Цікаво, що в магазинах Vodafone зазначеної послугою можна скористатися при покупці не тільки нових смартфонів, але і іншої побутової техніки – від ноутбуків до телефізров.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.