“Ощадбанк” попередив українців про зміни: Правила оплати платежів через інтернет будуть змінені

Правила оплати платежів через інтернет будуть змінені. Безпека проведення платежів в інтернеті – є однією з цілей для більшості великих українських банків. “Ощадбанк” заявив про те, що для через те, що стандарти безпеки банку будуть змінені, а в фінансові операції будуть внесені декілька алгоритмів, правила оплати через інтернет зміняться. Про це повідомляє офіційна прес-служба “Ощадбанку”.

Повідомляється, що банк вводить новий стандарт безпеки для банківських карт EMV, тобто для карт, які відносяться до платіжних систем Europay, Mastercard і Visa. Стандарт дозволяє істотно підвищити безпеку використання платіжних карт при проведення платежів в інтернеті. Це, за словами представників “Ощадбанку”, дозволить розвивати електронну комерцію.

Онлайн-платежі стануть не тільки безпечніше, але і зручніше. У числі переваг нової системи безпеки, яка називається 3DS 2.0, можна відзначити простоту проведення фінансових операцій з різних пристроїв, таких як персональні комп’ютери, ноутбуки, планшети і смартфони. Система безпеки перевірятиме всі операції по більш ніж сотні параметрів, виключаючи можливість шахрайства. Таким чином можна буде більш ефективно розраховувати ризики під час аутентифікації власників карт.

Додаткову інформацію вимагатимуть тільки в тому випадку, якщо система розцінить фінансову операцію як шахрайську. Завдяки цьому кількість дій, необхідних для проведення транзакції, зменшиться, а значить зменшиться і час, потрібний на переклад.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.