Xiaomi Mi 11 отримав унікальну функцію, якої немає ні в одному іншому смартфоні

Серед безлічі аспектів, які є в Xiaomi Mi 11 на даний момент єдиним у своєму роді є неймовірна швидкість WiFi 6. І, мабуть, з точки зору якості фотографії компанія теж відмінно попрацювала. Але якщо ви думаєте, що це єдині переваги, які роблять новий смартфон кращим в своєму класі, почекайте робити висновки: ця модель може здивувати і чимось іншим. Наприклад, схоже, що модуль Bluetooth у цього пристрою був якимось чином “поліпшений” з програмної точки зору. Ми звикли, що до смартфону можна підключати по Bluetooth одне або кілька пристроїв, але використовувати їх все одночасно не можна – тільки по одному. Але все змінюється, коли до вас в руки потрапляє Mi 11.
Bluetooth Audio Sharing

Xiaomi Mi 11 може виступати в якості джерела звуку для двох пристроїв Bluetooth одночасно, ось відео, яке демонструє :

 

Це офіційне відео, випущене керівником компанії, ми запозичили на Weibo, і воно показує, наскільки більш просунутою в Xiaomi Mi 11 стала технологія в аудіосекторі, або, скоріше, по відношенню до Bluetooth. Якщо рані вона дозволяла нам підключати смартфон по бездротовій мережі до одного периферійного пристрою, то з новим флагманським смартфоном у нас буде можливість використовувати два периферійних пристрої одночасно. Завдяки новій функції Mi 11 може передавати звук на два пристрої відразу. Досить подивитися Наведений вище ролик, щоб зрозуміти, як працює функція Bluetooth Audio Sharing.

Як ми бачимо, у пристрої є інтерфейс, що дозволяє підключатися до двох однаковим Bluetooth-пристроїв. Цю функцію не слід плутати з функцією навушників, для яких ми можемо використовувати тільки одну гарнітуру замість обох. Операція в чомусь схожа, але не дублює весь процес повністю. Завдяки цій опції, як тільки пісня початку відтворюватися через власний додаток, можна буде передавати її з джерела на два платою, наприклад на пару динаміків Bluetooth одночасно. Точно так само можна буде змінити гучність, і обидва відтворюють пристрої відреагує на команду однаковим чином. Таким чином зменшити гучність на одному пристрої і в той же час підвищити її на іншому неможливо.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.