“Київстар” розповів про спеціальний тариф і послуги для пенсіонерів

Мобільний оператор зробив абонентам новий сюрприз. У компанії “Київстар” розповіли про нову пропозицію для українців, яке діє під час локдауна.

Про це повідомляє портал “Технофан” з посиланням на Facebook-аккаунт мобільного оператора. Один з трьох найбільших постачальників послуг на ринку мобільного зв’язку України вирішив зробити абонентам подарунок, який буде діяти під час введеного урядом локдауна. Нова послуга допоможе літнім людям значно скоротити витрати на мобільний зв’язок.

“Для користувачів від шістдесяти років є тариф, в якому тільки розмови в мережі” Київстар “. Ми запустили спеціальний тариф для людей старшого віку під назвою” Дзвінки для батьків “за шістдесят гривень. І безкоштовну послугу” Ми разом “- для безлімітних дзвінків на обраний номер “Київстар”, без поповнення рахунку. з 6 по 24 січня підключити цей тарифний план можна в нашому контакт-центрі (466). Для цього необхідно буде назвати ваш індивідуальний податковий номер “, – написав працівник компанії” Київстар “.

Нагадаємо, мобільний оператор “Київстар” змінив умови користування інтернетом для абонентів. Зміни вступлять в силу з вівторка, дванадцятого січня 2021 року. З цього дня всі абоненти компанії – фізичні особи, які використовують для зв’язку тарифні пакети контракту і передоплати, отримають можливість скористатися додатковими пакетами інтернету. Ці пакети будуть включені понад звичайні пакетів послуг за єдиними умовами. Причому це не залежить від обраного абонентом тарифного плану.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.