Vivo підтвердила графік виходу оновлення до Android 11

Vivo розписала графік виходу оновлення до Funtouch OS 11 на свої глобальні смартфони. Останнім часом китайські виробники смартфонів почали міняти філософію підтримки своїх пристроїв. Xiaomi і OPPO вже відправили найсвіжіший Android 11 на деякі свої моделі – раніше таке і уявити було складно.

 

До переліку виробників, що забезпечують оновлення своїх пристроїв до Android 11, скоро приєднається і Vivo – китайська компанія анонсувала відправку нової версії Funtouch OS 11 на багато пристроїв на глобальному ринку.

Нагадаємо, що ще в листопаді Vivo анонсувала вихід нової прошивки OriginOS, яка в підсумку повинна була замінити трохи застарілу Funtouch OS. В даний час компанія проводить відкрите бета-тестування OriginOS у себе на батьківщині, але індійські (і, відповідно, глобальні) пристрої Vivo будуть оновлені до Funtouch OS 11 на базі Android 11.

Графік поновлення виглядає наступним чином:

 

Середина грудня 2020 року

Vivo X50 Pro

 

Кінець січня 2021 року

Vivo X50

Vivo V19

 

Кінець березня 2021 року

Vivo V17 Pro

Vivo V17

Vivo V15 Pro

Vivo S1

 

Кінець квітня 2021 року

Vivo S1 Pro

Vivo Z1Pro

Vivo Z1x

 

Кінець червня 2021 року

Vivo V15

 

Багато видань уже вважають, що OriginOS спочатку була призначена для смартфонів флагманського класу – судячи по всьому, сама прошивка буде трохи важче стабільно працюючої Funtouch OS. А так як Vivo відома в Китаї завдяки своїм среднебюджетной і бюджетним смартфонам, компанії простіше зробити більш легку прошивку на базі вже непогано і стабільно працюючого ПО – тобто, по суті, просто підтримувати наявну прошивку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.