Укрзалізниця розповіла, як будуть курсувати поїзди в період зимового локдауна

Стало відомо, як будуть ходити поїзда під час січневого локдауна. Через запроваджену в Україні зимового локдауна, українців стурбував питання роботи транспорту. Зокрема, багатьох цікавить, як курсуватимуть потяги під час карантину. Як повідомили на сайті Укрзалізниці, залізничне сполучення під час січневого локдауна не буде обмежений. У компанії нагадали, що введення жорсткого локдауна ніяк не вплине на роботу транспорту Укрзалізниці, тобто ніяких обмежень не буде.

У повідомленні компанії говориться, що з 8 по 24 січня рух поїздів далекого і приміського сполучення продовжиться в звичайному режимі.

Повідомляється, що Укрзалізниця вживає всіх карантинні заходи для безпечного подорожі пасажирів під час поїздок. При цьому в дорозі пасажирів просять суворо дотримуватися карантинних правил, користуватися масками і антисептиками користуватися антисептиками.

Якщо хтось помітив порушення протиепідемічних норм, в компанії просять телефонувати на гарячу лінію і повідомляти про факти недотримання правил.

Крім того в Укрзалізниці нагадали про додаткові поїзди, які призначили для перевезення українців під час зимових свят. У компанії врахували побажання пасажирів і пустили поїзди в найпопулярніших напрямках.

Також наголошується, що Новий рік у поїздах зустріли понад п’ять тисяч пасажирів, а всього за добу курсувало 60 пасажирських поїздів.

Нагадаємо, що Кабмін затвердив перелік обмежень для українців в січні. Локдаун в Україні триватиме з 8 січня 2021 року до 24 січня 2021 року. На цей період планується обмежити роботу ресторанів, барів і кафе, ТРЦ, також будуть закриті школи та інші навчальні заклади, крім дитячих садків.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.