Vodafone приголомшив українців новим нереальним тарифом

Один з найбільших мобільних операторів Vodafone по-справжньому здивував українців. Компанія запустила нереальний тариф, в результаті активації якого і зв’язком, і за допомогою інтернету можна буде користуватися за все за копійку.

При цьому найцікавіше те, що в новому подарунку немає абсолютно ніякого підступу. Послугами операторв можна буде користуватися, заплативши тільки 1 копійку на місяць. І тривати таке щастя цілих три місяці поспіль.

Для того, щоб активувати новий тариф за копійку, оператор просить абонентів знайти завалялися сім-карти, якими в не користувалися вже давно – від двох і більше місяців. Такі карти є вдома майже у всіх. Вони валяються без діла і не приносять ніякої користі власникам. Знайшовши таку карту, ви отримаєте в подарунок унікальний тариф і зможете зекономити на мобільному зв’язку і користуванні мобільним інтернетом.

У компанії уточнюють, що номер телефону старої карти потрібно буде вислати СМС-кою з основного номера. Для цього введіть його в текст повідомлення в міжнародному форматі +380 (номер мобільного) та відправте на номер 3575. У нагороду Поліча новий тариф за 1 копійку на місяць на свій основний номер.

При цьому слід враховувати, що на рахунку основного номера повинна бути хоча б одна копійка. Також з цієї миті старий номер і сім-карта стане недійсною і ви більше не зможете нею скористатися. Зате про оплату за мобільний зв’язок та інтернет можна буде забути на цілих три місяці – основний номер можна буде не поповнювати.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.