«Укрпошта» запустила в своїх відділеннях послугу поповнення банківських карт

Національний поштовий оператор «Укрпошта» запустив в своїх відділеннях можливість поповнення банківських карт клієнтів. Скористатися новою послугою можна в більш ніж 3 тис. Автоматизованих відділень компанії, обладнаних платіжними терміналами.

Клієнти оператора «Укрпошта» можуть поповнювати карти будь-якого українського банку платіжних систем VISA і Mastercard. За одну операцію на карту можна зарахувати від 50 грн до 4999 грн. Як заявляють в компанії, її тарифи на поповнення карт готівкою нижче, ніж в середньому в фінансових установах. Комісія за послугу складає 1,5% від суми поповнення, але не менше 10 грн. Умови зарахування коштів залежать від умов банку-емітента картки. Поповнити готівкою можна картку з будь-якою технологією: безконтактну, з чіпом або з магнітною стрічкою.

Щоб скористатися новою послугою, клієнту необхідно назвати оператору поштового відділення суму поповнення, мати при собі відповідну кількість готівки з урахуванням комісії, а також банківську картку, яку потрібно поповнити. Якщо карта відсутня, клієнт може назвати оператору 16-значний номер банківської картки для поповнення.

«Укрпошта» продовжує вдосконалювати фінансові сервіси та вводити нові послуги в залежності від запиту клієнтів. Відтепер в поштових відділеннях можна поповнити банківську картку. Послуга особливо затребувана в тих населених пунктах, де банки закрили свої відділення, у людей залишилися карти, в тому числі і кредитні, які потрібно погасити. А «Укрпошта» готова надавати свою інфраструктуру для цього. Не потрібно витрачати час на пошук банку або терміналу. Наші клієнти можуть принести готівку в поштовий офіс і за допомогою оператора поповнити свою картку або картку іншої людини за індивідуальним 16-значному номером. Послуга буде доступна в комп’ютеризованих відділеннях компанії з POS-терміналами », – зазначив заступник генерального директора компанії« Укрпошта »з розвитку мережі Дмитро Поліщук.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.