У Xiaomi Mi 11 виявлена ​​ще одна проблема

Потужний фірмовий зарядний блок на 65 Вт провокує відхід Xiaomi Mi 11 в нескінченне перезавантаження. З анонсом Xiaomi Mi 11 компанія явно поспішала, щоб урвати медальку першого флагмана на базі Snapdragon 888. Мета досягнута і в Китаї вже встигли продати перші 350 тисяч одиниць смартфона. Але ті, хто першими придбали новинку можуть шкодувати про те, що поспішили з покупкою, щоб раніше за інших отримати перший флагман 2021 року.

Так, ряд користувачів вже встигли поскаржитися на проблеми з перегрівом Xiaomi Mi 11, чия система охолодження не справляється ефективно з Snapdragon 888. До них приєдналися ті, хто заявляє про те, що смартфон дивно поводиться при зарядці.

При спробі зарядити Xiaomi Mi 11 за допомогою Xiaomi Mi 65W GaN Fast Charger смартфон йде в нескінченну перезагрузку. Але варто його відключити і апарат повертається до своєї нормальної роботи. Багато хто впевнений, що проблема програмна і пов’язана з поганою адаптацією прошивки смартфона для роботи з різними протоколами зарядки.

Глава програмного забезпечення Xiaomi заявив про те, що вони знають про проблему і вже працюють над її усуненням. Компанія готує виправлення помилки, яке буде випущено в самий найближчий час.

Нагадаємо, що з Xiaomi Mi 11 компанія пішла на експеримент, вилучивши з комплекту поставки зарядний адаптер. Але при цьому вона запропонувала користувачам на вибір: покупка флагмана без зарядного блоку і з ним. Перша хвиля продажів показала, що більшість користувачів вибрали варіант з зарядкою Xiaomi Mi 55W GaN Fast Charger. Як Xiaomi надійде з зарядкою на глобальному ринку, невідомо. Але, схоже, що дізнаємося про це ми вже скоро. Компанія днями опублікувала тизер, що натякає на швидкий глобальний реліз Xiaomi Mi 11.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.