Названі кращі камерофони 2020 року

Фахівці DxOMark назвали смартфони, яким немає рівних у справі фото- відеоможливостей. Камера в смартфоні – це те саме пригоди або лотереї і вибрати універсальне рішення неможливо. Безумовно, виробники намагаються знайти золоту середину, множать кількість модулів для зйомки в різних режимах або роблять ставку на алгоритми обробки. А іноді роблять і те й інше.

 

Але у кожного з нас свій смак, своє бачення того, якою має бути ідеальна фоточка. І останнє не в останню чергу залежить від того, які сюжети ми знімаємо найчастіше і як поводиться камера смартфона в тих сценаріях зйомки, в яких ми віддаєте перевагу її використовувати.

Але все ж багатьом цікаво знати, які ж смартфони в числі фаворитів по частині фотоможливостей. Це давно зрозуміли хлопці з DxOMark, які вивели свої методи оцінки, що дозволяють їм визначати кращі камерофони на ринку. Підійшов до кінця 2020 рік і експерти DxO назвали лідерів, що минає.

Кращим у справі створення фото в будь-яких умовах визнаний Huawei Mate 40 Pro +. Він особливо хороший для нічних знімків і тут йому немає рівних. Чого не відняти у смартфона так це те, що він вміє створювати деталізовані, чіткі і контрастні знімки, з широким динамічним діапазоном і мінімальною кількістю артефактів. На другому місці опинився iPhone 12 Pro Max і третім став Huawei Mate 40 Pro.

Якщо у вас в пріоритетах зйомка відео, то DxOMark стверджує, що найкращим тут є Huawei Mate 40 Pro. Ролики вийдуть яскравими, з насиченими кольорами і багатою деталізацією, імітуючи картинку схожу з кінематографічної. Трохи гірше, але дуже гідно знімають відео iPhone 12 Pro Max і Mate 40 Pro +.

З портретами добре справляються Huawei Mate 40 Pro і Samsung Galaxy S20 Ultra, кращий шірік у Xiaomi Mi 10 Ultra і немає рівних йому за частиною роботи телеоб’єктива.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.