“Київстар” запустив 400 населених пунктах 4G: Перевірте вашу область на карті

У грудні “Київстар” розширив територію доступу до швидкісного мобільного інтернету. На офіційному сайті компанії “Київстар” повідомили про те, що в перебігу останнього тижня, що минає доступ до швидкісного інтернету з’явився в 16 областях.

Відмічається, що швидкісний інтернет 4G став доступним в 400 населених пунктах з населенням 178 тисяч чоловік. Перевагами швидкісного інтернету тепер зможуть скористатися жителі Львівської, Донецької, Полтавської, Закарпатської, Чернігівської та Харківської областей.

Для поліпшення якості і швидкості мобільного інтернету було встановлено 48 базових станцій на частотах LTE 900. Даний діапазон допомагає збільшити покриття мережі.

У компанії відзначають, що швидкісний інтернет 4G відкриває перед абонентами більше переваг і можливостей. Стане можливим вести бізнес, отримувати освіту і дистанційні консультації медпрацівників. Крім того, відкривається доступ до адміністративних послуг.

Для того, щоб почати користуватися перевагами 4G інтернету необхідно мати смартфон, який підтримує функцію LTE / 4G. Безкоштовну СІМ-карту можна отримати у оператора в будь-якому фірмовому магазині мережі.

У компанії відзначають, що до технології швидкісного інтернету 4G було підключено вже 85% населення України. Інвестиції склали більше 4 млрд грн. У планах на 2021 рік розширити можливість користування швидкісним інтернетом, охопивши 90% населення.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.