Xiaomi офіційно представила нову версію фірмової прошивки MIUI 12.5

На заході, присвяченому презентації нового флагманського смартфона Mi11, Xiaomi офіційно представила нову версію фірмової прошивки MIUI 12.5. Серед ключових змін – підвищена плавність інтерфейсу, можливість видалити практично всі встановлені додатки і розширена синхронізація з персональними комп’ютерами.

Одним з важливих нововведень MIUI 12.5 порівняно з попередніми версіями прошивки стала підтримка багатоядерних паралельних обчислень. До цього вся робота, пов’язана з системою, покладалася на одне ядро ​​процесора, а тепер буде розподілятися між кількома. В результаті зросли продуктивність і енергоефективність, а інтерфейс став плавніше.

Ще одним значущим оновленням стало збільшення числа встановлених програм, які можуть бути видалені з пристрою. Тепер користувачі можуть видалити зі смартфона практично всі програми, за винятком 9 основних, в числі яких «Телефон», «Повідомлення», «Браузер», «Налаштування», «Годинник», «Галерея» і кілька інших.

Нові фірмовий сервіс MIUI + дає можливість транслювати екран смартфона на комп’ютер під керуванням Windows 10. Це дозволяє взаємодіяти з мобільним пристроєм навіть без необхідності брати його в руки.

Є й інші, менш значущі зміни: нові шпалери, звуки сповіщень, натхненні природою, режим нечіткого визначення місця розташування і додаткова інформація про запитуваних програмами даних в фірмовому магазині додатків.

Публічна бета-версія MIUI 12.5 вийде в середині січня 2021 року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.