У Приват24 з’явилася несподівана функція для дітей

У ПриватБанку підготували незвичайний подарунок українцям. Уже через кілька днів українці зустрічатимуть Новий 2021 рік. Зрозуміло, що на тлі пандемії не у всіх вийде бути поруч з близькими. Однак представники ПриватБанку вирішили придумати незвичайне поздоровлення для своїх клієнтів. Такою інформацією поділилися в прес-службі банку.

Справа в тому, що зазвичай дітей радують ранками зі Святим Миколаєм. Під час пандемії дітлахи теж не залишаться без привітання чудотворців. «Запросити» Святого Миколая до себе додому можна прямо в додатку Приват24. Відзначається, що тепер в доповненні інтернет-банкінгу з’явилася функція, де можна знайти AR-привітання.

Підкреслюється, що для того, щоб запросити Святого Миколая до себе додому, досить просто включити Приват24 і направити камеру на свою кімнату: тоді ви побачите 3D-голограму чудотворця, який привітає всіх з Новим роком. Відзначається, що в проекті задіяли українського актора Михайла Беспалько. Саме він зіграв чимало новорічних персонажів в українському кіно та інших проектах. Так що з Новим роком клієнтів ПриватБанку привітає найдосвідченіший Святий Миколай.

Цей інноваційний проект ПриватБанк розробив за допомогою підтримки Visa. До слова, працювати така голограма буде не тільки в смартфонах громадян, а й на Софійській площі в центрі Києва, де знаходиться головна ялинка України. Побачити там Святого Миколая можна з 19 грудня і протягом трьох днів Нового 2021 року. Так що всі дорослі українці і їхні діти зможуть поспілкуватися зі Святим Миколаєм. Так що клієнтам ПриватБанку точно новорічний настрій буде забезпечено.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.