Характеристики Xiaomi Mi 11 за пару годин до анонсу

Смартфон буде оснащений акумулятором ємністю 4600 мА • год, який буде підтримувати 55-ватну провідну та 50-ватну бездротову зарядку. Відомий інсайдер і дизайнер Бен Гескін (Ben Geskin) опублікував характеристики смартфона Xiaomi Mi 11, при цьому в списку присутні як вже офіційно підтверджені параметри, так і нова інформація.

Xiaomi Mi стане першим на ринку смартфоном, який буде оснащений однокристальної системою Snapdragon 888. При цьому Xiaomi Mi 11 може стати в нагоді для різних проектів, таких як дослідження коронавируса, гравітаційних хвиль і пошук позаземних цивілізацій. Xiaomi Mi 11 буде оснащений AMOLED-екраном дозволом 2K з частотою оновлення зображення 120 Гц і підтримкою 10-бітного кольору. Екран має невеликі заокруглення з усіх чотирьох сторін.

 

Новий флагман компанії запропонує стереодинаміки і якісне звучання, так як в створенні звукової системи брали участь фахівці Harman / Kardon. Основна камера має дозвіл 108 Мп, при цьому смартфон запропонує новий режим нічної відеозйомки Super Night. Смартфон буде оснащений акумулятором ємністю 4600 мА • год, який буде підтримувати 55-ватну провідну та 50-ватну бездротову зарядку. На жаль, зарядного пристрою в комплекті покупці не виявлять, що вже було підтверджено компанією Xiaomi.

Цей інформатор заслуговує довіри, так як він першим показав, як буде виглядати iPhone X за кілька місяців до анонсу, а також регулярно публікує точні рендери прийдешніх смартфонів, використовуючи креслення і витоку інформації.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.