ПриватБанк розробляє механізм скасування штрафів і пені

У ПриватБанку розповіли про те, що буде з кредитами під час карантину. Вже з 8 по 24 січня в Україні вводять локдаун на тлі спалаху коронавируса. Тим часом, багато громадян задаються питанням, що їм робити з кредитами, які потрібно виплачувати в цей період. У прес-службі ПриватБанку пояснили ситуацію.

Один з найпопулярніших питань серед громадян про те, як погашати заборгованості під час пандемії. Представники фінансової установи пояснили, що вже зараз фахівці займаються розробкою механізмів, спрямованих на скасування штрафних санкцій та пені за прострочення кредитів. Як тільки такі механізми будуть розроблені, пишуть в прес-службі ПриватБанку, представники фінансової установи про це тут же повідомлять.

Також громадяни нерідко ставлять запитання за своїми кредитними картками. Наприклад, чи потрібно в обов’язковому порядку класти на карту кошти для щомісячного мінімального платежу. Представники ПриватБанку пояснили, що це дійсно потрібно робити. Співробітники банку підкреслили, що карантин або інші фактори не звільняють клієнтів від умов договору щодо оплати обслуговування їх кредитів.

Більш того, відзначили в ПриватБанку, якщо клієнт не внесе на кредитну карту мінімальний щомісячний платіж, то буде вважатися, що він порушив підписаний з банком договір. Підкреслюється, що в такому випадку кредит клієнта буде прострочений, однак пені або заборгованості нарахувати не повинні. Таку інформацію за своїми заборгованостях краще дізнаватися безпосередньо у співробітників ПриватБанку. Зробити це можна в чаті додатки Приват24, або ж за номерами гарячої лінії, які можна знайти там же.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.