Xiaomi Mi 11 поблизу – можна розглянути написи на камері

Китайський техно гігант вже готовий до проведення презентації нового смартфона Xiaomi Mi 11, яка пройде 28 грудня. Крім нього також може бути представлений смартфон Mi 11 Pro, але про нього подробиць поки не дуже багато. А ось фотографія Mi 11 вже є і ми можемо судити про деякі можливості камери прийдешньої новинки.

На наявної фотографії ми вперше бачимо Mi 11 в новому виконанні, а саме в білому кольорі. Насправді цей колір більше схожий на перламутровий з ліловими відливами. Крупним планом можемо розглядати блок основної камери, де є два написи: “108MP” і “30X ZOOM”, з чого можна зробити очевидні висновки, що Mi 11 отримає 108 Мп модуль камери з підтримкою 30-кратним збільшенням.

На інших фотографіях, опублікованих в Мережі, можна побачити картонну коробку, в якій буде продаватися Xiaomi Mi 11. Це вже звичний (по коробках попередніх флагманів Xiaomi) бокс чорного кольору, на передній панелі якого великими цифрами вибито число “11”. Відразу заспокоїмо, в коробці є місце для зарядного блоку, тобто комплектація Xiaomi Mi 11 не повторюватиме досвід нових Apple iPhone, позбавляючись від адаптерів харчування.

Повідомляється і вартість нового флагмана від Xiaomi: за повідомленнями одного джерела – це 610 доларів, за повідомленнями іншого – вже 690 доларів.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.