Ціни на Xiaomi Mi 11 стали відомі

Компанія Xiaomi готує новий флагманський смартфон Xiaomi Mi 11. Офіційне представлення має відбутися через кілька днів, в кінці 2020 року. Ми вже знаємо ціни на це флагманський пристрій, які встигли просочитися в мережу.

Всього кілька днів тому ми публікували підбірку інсайдерських даних, що стосуються пристрою Xiaomi Mi 11, і цитували слова генерального директора компанії Xiaomi Лей Цзюня про те, що Mi 11 буде першим смартфонів у світі, побудованим на базі нового флагманського процесора Snapdragon 888. Сьогодні надбанням гласності стали орієнтовні ціни для продажу декількох версій телефону. Відтінок розчарування в повідомлення вніс той факт, що ціна смартфонів буде дещо вищою, ніж у моделей попереднього покоління.

 

Офіційна презентація нового флагманського смартфона Xiaomi повинна відбутися вже 28 грудня 2020 року. На прес-конференції очікується присутність базової (стандартної) моделі Mi 11, а також топової версії моделі Mi 11 Pro. Надалі їм належить боротися з конкуруючими флагманськими пристроями Apple і Samsung, причому, не тільки по специфікаціям і функціоналу, але і за ціною.

В даний час завдяки витоку інформації ми вже знаємо ціни Mi 11 і Mi 11 Pro, за якими пристрої будуть продаватися в Китаї. Вони вже помітний ріст у порівнянні з торішніми моделями Mi 10 і Mi 10 Pro. Очікується, що світова ціна буде навіть вище китайської.

Як ми бачимо на доданому зображенні, My 11 в версії з 8 ГБ оперативної пам’яті + 128 ГБ буде продаватися за ціною 4500 китайських юанів (565 євро / 687 доларів США). Згадаймо стартову ціну моделі Mi 10, яка зупинилася на позначці всього 3999 китайських юанів (501 євро / 611 доларів). З цього порівняння ми можемо побачити зростання більш ніж на 50 євро.

Глобальна версія за 850 € і вище

Якщо брати до уваги торішню ціну моделі Mi 10 в Іспанії, на європейському ринку, то вона становила 799 євро. При розумному підвищенні глобальна версія моделі Mi 11 в офіційному продажі може з’явитися за ціною 850 євро і вище. Це буде ціна, яка дорівнює вартості флагманських пристроїв Samsung.

Ось так повинен виглядати смартфон Xiaomi Mi 11.

Незважаючи на те, що ми не знаємо точної ціни на преміальну модель Mi 11 Pro, ми очікуємо, що цей пристрій буде доступно на міжнародному ринку приблизно за ціною від 1000 євро. Це відносно висока ціна за мірками китайського виробника Xiaomi, але вона відображає технічні характеристики останнього покоління і комплектуючі, які самі по собі дорожчають.

Таким чином, китайський виробник продовжує ту ж стратегію і значно збільшує прайс-лист на своє преміальне обладнання під брендом Xiaomi. Цікаво, які функції буде пропонувати це новий пристрій Mi 11. Чи не краще дочекатися альтернативних варіантів від розробників дочірніх брендів, таких як Redmi або POCO.

А вас зацікавила яка готується до виходу новинка від майстерні китайського виробника Xiaomi? Ви б подумали про покупку цього пристрою? Ви можете написати свою думку і викласти аргументи нижче, в коментарях під статтею.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.