Оновлений рейтинг смартфонів з кращим звуком

За підсумками DxOMark. Фахівці лабораторії DxOMark протестували Можливостей аудіо чергового смартфона. Цього разу черга дійшла до флагманського iPhone 12 Pro Max, який, за підсумками роботи, увійшов до п’ятірки смартфонів з кращим звуком.

В ході перевірки можливостей аудіо смартфона, експерти визнали, що він видає цілком слушного і природне відтворення високих і середніх частот. Крім іншого, пристрій показав хороше розширення низьких частот. Також фахівці відзначили стабільний тональний баланс при відтворенні в будь-якій гучності. Було оцінено і функціонування технології просторового звучання. До мінусів, в свою чергу, віднесли інвертування каналів при використанні Apple Music в ландшафтній орієнтації екрану. Однак похибка фіксується не в усіх сервісах. Також не сподобалося фахівцям і спотворення під час запису гучних звуків.

В результаті iPhone 12 Pro Max набрав 74 бали, посівши четверте місце в рейтингу DxOMark Audio. На першому місці розташувався Xiaomi Mi 10 Pro, на другому – Asus ROG Phone 3, а на третьому розмістили Huawei Mate 20 X.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.