Поліція України обзавелася мобільним додатком для виклику полиции

МВС України стало власником мобільного застосунку для виклику полиции My Pol. Мобільний застосунок для швидкої роботи з комерційними поліцією My Pol, Який був розроблення компанією Noosphere у 2016 году, переданої для технічного обслуговування, адміністрування та доопрацювання Державним Підпріємством «ІНФОТЕХ». Таким чином, Міністерство внутрішніх справ України та підпорядковані Йому структури – Національна Поліція та ДП ІНФОТЕХ – стали безпосереднімі власниками програмного продукту, Який Вже встіг зарекомендуваті собі у ефективних вірішенні Нагальне Звернення громадян.

З 28 грудня 2020 року в магазинах App Store та Google Play буде виклад Нові релізи застосунку з мінімальнімі виправлення. Наразі командою фахівців ДП ​​ІНФОТЕХ проводяться роботи зі всебічного аналізу його функцій та технічних можливости для подальшого поступового оновлення. Зміни у першу черга торкнути порядку проходження реєстрації та авторізації користувачів, что має на меті полегшіті взаємодію Із застосунком та значний збільшіть его аудіторію. Такоже розглядається использование возможности здійснення авторізації через систему id.gov

«Впливати на вигляд і функції оновлення My Pol мають можлівість и поточні користувачі, залиша відгуки всередині застосунку в розділі« Зворотній зв’язок ». Додаткові пропозиції пріймаються на електронною поштою mypol@infotech.gov.ua та через офіційну сторінку ДП ІНФОТЕХ у мережі Facebook »- зауважілі представник ДП ІНФОТЕХ.

«Наша мета, щоб кожен користувач My Pol мвг, по-перш, продовжуваті швидко та без перешкоду передаваті інформацію в поліцію про будь-яку загроза относительно него особисто. А по-друге, надаті можлівість небайдужих громадянам дива союзниками у забезпеченні правопорядку в державі та впліваті на оточуючі їх події через усвідомлене использование застосунку »- рассказал Project lead державної IT-компании ДП ІНФОТЕХ Іван Гранкін.

Суттєві оновлення застосунку Користувачі зможуть побачити з березня 2021 року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.