15 цікавих тем для Windows 10

Нещодавно у Windows 10 з’явилася рідна темна тема, а ще нова світла. Крім цього і стандартних тим в настройках, для цієї ОС існує безліч сторонніх дизайнів, що встановлюються за допомогою спеціальних утиліт. Ми зібрали п’ятнадцять популярних і, на наш погляд, цікавих тем оформлення, а також розповімо, як їх швидко встановити на свій ПК.

Як встановити сторонню тему на Windows 10
Для установки більшості сторонніх тим потрібна утиліта UltraUXThemePatcher. Її можна завантажити з офіційного сайту. Далі встановлюємо її на комп’ютер і перезавантажуємо систему.

Після цього завантажуємо будь-яку вподобану тему і поміщаємо її в папку з цього шляху «C: \ Windows \ Resources \ Themes». Далі заходимо в «Параметри» – «Персоналізація» – «Теми» або натискаємо правою кнопкою миші по робочому столу і у вікні вибираємо “Персоналізація, а потім« Теми ». Завантажена тема повинна з’явитися в списку стандартних тем.

Важливо! Установка і персоналізація Windows 10 можуть привести до проблем, поломок і краху системи, тому все це робиться на ваш страх і ризик.

Важливо! При установці іншої теми іконки не змінюються. Тільки стиль вікон і дизайн інтерфейсу. Щоб додати більше іконок потрібна спеціальна програма і сподобався пакет іконок. Якщо вам цікаво і це, то напишіть в коментарях, і ми зробимо окремий матеріал з підбіркою популярних значків.

Разом з цим можна змінити інтерфейс «Провідника» за допомогою утиліти OldNewExplorer. Його настройки є в більшості тим, де це використовується.

Penumbra 10

 

Стилізована під macOS і мінімалістичний тема Penumbra 10 виглядає сучасно і не дуже чорна, як стандартна. Тому, якщо вам подобається Dark Mode, але хочеться щось світліше, то зверніть увагу на цю тему.

 

GreyEve

Є в нашому списку і тема, яка ставиться без утиліт. Завантажити чорну GreyEve можна тут, а після помістити в папку “C: \ Users \ Ім’я вашого користувача ПК \ AppData \ Local \ Microsoft \ Windows \ Themes. Далі переходимо в «персоналізації» і бачимо, що GreyEve вже знаходиться в списку тем. Після натискаємо на неї і встановлюємо основною темою.

 

Ades Theme

У Ades Theme є елементи темної теми, але розбавляє цю справу світлий фон основної частини вікна і яскраві зелені значки з такого ж кольору виділеннями курсором.

 

Hastpy

Мінімалістичний чорно-біла тема Hastpy отримала шість варіацій і власний набір іконок. Якщо ви вважаєте, що краса в простоті, то ця тема точно для вас.

 

Hover Dark Aero

Ще одна чорна тема з максимально простим дизайном і прозорими краями вікон. Виглядає сучасно і стильно, що не виїдає очей і підходить фанатам мінімалізму.

 

Gray Dark

Чергова варіація Dark Mode з чорними і сірими кольорами. Все це справа поєднується зі стандартною темою і робить загальний вигляд одночасно схожим на класику Windows 10, але в той же час з приємними оку доробками.

 

Big Sur

Для любителів візуального стилю MacOS є свіжа тема Big Sur в честь однойменного недавнього оновлення Apple. Правда, щоб зробити все, як на картинці вище, доведеться доустановити пакет іконок і пару віджетів. Весь перелік є по посиланню.

 

Blossom

Тема Blossom теж зроблена під MacOS, вони світлі і приємна оку. Для повноцінної реалізації рекомендується завантажити іконки і віджети.

 

Simplify 10 Yellow Green

На відміну від більшості тим вище, ця тема світла з яскравими вкрапленнями жовтого і зеленого кольорів. Сірий тут основа фону, але це його світлий відтінок.

 

Porcelain

Тема Porcelain теж світла і тут мінімальні зміни в дизайні, зроблені в стилі MacOS. Зате є різнокольорові папки і значки, на яких і зроблений акцент.

 

Janguru

Тема Janguru темна і сувора. Задник чорний, але його розбавляють різнокольорові значки. Краї вікон стильні і прозорі, але при бажанні це можна прибрати. Спеціально під тему змінений значок курсора. Також можна завантажити пакет іконок.

 

Rose On The Moon

Ця чорна тема з ефектними вкрапленнями криваво-червоного і бордового відмінно підійде не тільки для хлопців, але і для дівчат. При скачуванні можна додати фірмові шпалери та скіни на віджети.

 

Nuclear

Ця чорна тема отримала 25 варіантів кольорового оформлення, тому кожен тут може знайти собі щось до смаку. Більшість з них кислотні, але є і більш спокійні кольори.

 

Dragoon X

Тема Dragoon X є в темному і світлому варіантах. В обох випадках у неї плоский стиль і яскраві різнокольорові значки. При бажанні можна скачати скіни для різних віджетів до теми.

 

Matte

Matte – темна тема з темно-сірим і м’ятним квітами, строгими значками і мінімалістичним стилем. При скачуванні можна додати спеціальний набір іконок і значки для панелі на робочому столі.

 

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.