Стала відома ціна на Xiaomi Mi 11 до офіційного анонса

Цінники Xiaomi Mi 11 як чергова демонстрація того, що дешевими флагмани Xiaomi вже не будуть. До недавнього часу флагмани Xiaomi іменували «народними», а все через адекватної ціни, яка була істотно нижчою за ту, яку просили за свої топові рішення А-бренди. У нинішньому році компанія пішла на суттєве збільшення вартості флагманів, яка для ряду користувачів виявилася недосяжною. Прайс на серію Xiaomi Mi 11 може виявитися не меншим блок-фактором, щоб відмовитися від покупки новинок.

 

У китайських засобах масової інформації з’явилося зображення з цінниками на Xiaomi Mi 11. Воно дає розуміння, що новинка вийде в трьох модифікаціях, де молодша отримає 8/128 Гб пам’яті і оцінили її в $ 688. Буде версія з 8/256 Гб пам’яті, за яку будуть просити $ 734. У своїй старшій версії Xiaomi Mi 11 запропонує 12/256 Гб, і його покупка обійдеться в $ 795.

Не забуваємо, що це цінники для ринку Китаю, тоді як за його межами вони будуть ще вище. З великою часткою ймовірності, дешевше $ 750 за Xiaomi Mi 11 на глобальному ринку просити не будуть. З-поміж додаткових деталей джерела також вказали, що Xiaomi Mi 11 буде доступний в білому, чорному і синьому кольорах, а також запропонують ексклюзивну версію з обробкою з шкіри.

 

Нагадаємо, що сьогодні компанія офіційно повідомила, що анонс серії Xiaomi Mi 11 призначений на 28 грудня. Глава компанії Лей Цзюнь на своїй сторінці в WeChat повідомив, що «Xiaomi Mi 11 – це початок нового десятиліття для компанії». Також він пообіцяв, що в 2021 році вони продовжать наполегливо працювати над пристроями високого рівня, щоб запропонувати передові технології.

 

 

Мабуть, головне, що вже чітко простежується – флагмани Xiaomi перестали бути дешевими. Очевидно, що компанія хоче скористатися ситуацією з Huawei і планує вирватися вперед не тільки за кількістю проданих смартфонів, але і брати ринок пристроями рівня А-брендів. Відкритим залишається лише одне питання: чи готові користувачі купувати задорого смартфони Xiaomi?

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.