Встановіть на свій Android нові живі шпалери з MIUI 12 прямо зараз

Нові живі шпалери з MIUI 12 можуть встановити майже всі бажаючі. В цьому році Xiaomi випустила MIUI 12 – нову версію своєї фірмової оболонки на базі Android. Одним з цікавих елементів прошивки стали «суперобої». Останнє оновлення MIUI 12 принесло з собою кілька симпатичних живих шпалер, які тепер можуть встановити майже всі бажаючі. А можливості завантажити шпалери ми зобов’язані ентузіастам спільноти XDA Developers.

Останній порт містить парочку нових шпалер: «Геометрія» і «Снігова гора». Перший варіант являє собою набір геометричних фігур різних кольорів і ступенів прозорості, які змінюють місце розташування в ході гортання головного екрану. Залежно від обраного варіанту шпалер, задній фон буде темним або синім. «Снігова гора» динамічно зміщується при взаємодії з екраном блокування, а також змінюється освітлення зі світлого на темне виходячи з часу доби. Для безперебійної роботи порту з шпалерами необхідна операційна система Android 8.1 і новіше. Також порт не працюватиме на деяких моделях на базі ряду однокристальних систем Kirin, MediaTek і Exynos через інший реалізації OpenGL ES.

Якщо ви хочете випробувати нові шпалери MIUI 12, необхідно завантажити APK-файл за посиланням нижче. Після установки нові шпалери можна вибрати за допомогою стандартного засобу установки заставки на смартфоні. Їли шпалери не відображаються у програмі вибору стандартних шпалер, необхідно встановити додаток Google Wallpaper з Play Store.

Завантажити живі шпалери MIUI 12 Snow Mountain and Geometry

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.