Мобільні оператори Київстар і Vodafone підвищать вартість тарифів з інтернетом

Київстар і Vodafone оголосили про майбутнє зростання абонплати на деякі тарифи. З новогогода два найбільші оператори України піднімуть ціни на тарифи, що включають послуги доступу до фіксованого та мобільного зв’язку. Так, подорожчання торкнеться абонентів Київстар, які користуються пакетами «Домашній інтернет», «Все разом» і «Київстар ТВ». Оператор повідомляє користувачів про “новлення умов» з 1 січня.

Це стосується і абонентів, що користуються своїми тарифами три роки і більше. До 1 січня їм необхідно змінити тариф на актуальний, або ж Київстар зробить це автоматично. Vodafone анонсував подорожчання тарифів Vodafone 4G Smart XS, Vodafone 4G Smart S і Vodafone 4G Smart M. За словами оператора, компанія змушена піти на такі заходи через збільшення витрат на розвиток мережі.

Що стосується lifecell, оператор попереджає про зміни в ряді тарифних планів з 13 січня. Про які саме тарифах йдеться, в компанії не уточнили. Нагадаємо, через 5 років в Україні можуть впасти майже на 90% ціни на роумінг. Для цього в 2021 році шість держав Східного партнерства повинні затвердити Регіональну угоду про роумінг.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.