MIUI 12.5 і смартфон Xiaomi Mi 11 вийде вже на наступному тижні

Оболонка MIUI 12 зовсім недавно з’явилася для більшої частини лінійки Xiaomi, але компанія вже збирається представити наступну ітерацію свого призначеного для користувача інтерфейсу. Однак це MIUI 12.5, а не MIUI 13, як можна було б очікувати, і він цілком може бути запущений 29 грудня, разом з флагманської серією смартфонів Xiaomi Mi 11.

Xiaomi почала розсилати оновлення MIUI 12 на свої телефони приблизно в травні. З тих пір компанія встановила оновлення на більшість своїх телефонів, хоча в деяких випадках цей процес пройшов не так гладко, як хотілося б – були деякі труднощі. Тепер же з якоїсь невідомої поки причини компанія не переходить на MIUI 13, як можна було б очікувати, а збирається представити нову версію свого програмного забезпечення – MIUI 12.5. За словами глави відділу розробки програмного забезпечення Джина Фана, Xiaomi відкриє завісу таємниці над MIUI 12.5 вже в цьому місяці. Точна дата презентації поки не призначена, але остання інформація дає приблизне уявлення про те, коли захід відбудеться.

Судячи з повідомлень, що надійшли на минулому тижні, Xiaomi запустить серію смартфонів Mi 11 29 грудня. Таким чином, є велика ймовірність, що компанія випустить MIUI 12.5 в один день з новими флагманськими телефонами. Це загальногалузева тенденція, коли такі компанії, як, наприклад, Huawei і Samsung, представляють нове програмне забезпечення одночасно з дебютом нової флагманської серії. Ми будемо тримати вас в курсі того, як будуть розвиватися події.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.