Xiaomi Mi Band 6 чекає дуже приємна зміна

Довгий час від фітнес-браслетів нечекали чогось особливого. Сама думка про те, що такий маленький гаджет на руці виконує стільки корисних функцій влаштовувала користувачів ще старого Mi Band 2. Але час йде, люди вимагають більшого. Що ж саме отримає Mi Band 6 – читайте в нашій статті.

А мова йде про таку приємну і, не очевидну, новинку , як новий вібромотор Xiaomi Mi Haptic, який зможе відпрацьовувати вібрацію різної сили і різного характеру, подібно до того, як це реалізовано в розумних годиннику Apple Watch.

Така вібрація поліпшить відчуття не тільки від отримання повідомлень, а й при інших подіях в системі, будь це досягнення мети по кроках або спрацював таймер. Всі тактильні відчуття будуть відтворені новим лінійним вібромотора, який підтримує сумарно 150 різних тактильних відчуттів. Ви зможете налаштувати вібрацію Mi Band самостійно для кожної окремої події. Так ви зможете розуміти, які повідомлення отримані, при цьому не дивлячись на екран.

Тепер головне питання полягатиме в тому, чи збільшить цей новий вібромотор вартість браслета, що, по суті є основною перевагою в порівнянні з конкурентами.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.