Vodafone вдруге за рік підвищує ціну своїх тарифів

Мобільний оператор Vodafone вдруге за рік підвищує тарифи. Відповідні СМС-ки вже стали приходити українцям, які користуються послугами цього оператора мобільного зв’язку, пише Айтіпедія.

У перший раз Vodafone підняв тарифи на початку року. Тоді абонентам довелося платити на 10-15 відсотків більше ніж вони платили раніше. Тепер же ціна за тарифи виросте на 30-40 відсотків.

Підвищувати тарифи планують вже в цьому році. Вже 28 грудня відбудеться перехід на нові ціни. Поки що підвищення торкнеться тільки пакетів Vodafone 4G Smart і всіх його варіацій. Але все-таки привітання з Новим роком вийшло не надто вдале.

У компанії пояснюють, що ціни підвищили тому, що зараз непростий час для мобільних операторів. Також компанія перейшла на нове обладнання.

При цьому в компанії вважають, що ціни на послуги у них все-одно залишаються низькими, якщо говорити про пропозиції конкурентів, які близькі за функціями до 4G Smart.

Однак власникам пакетів Vodafone 4G Smart M тепер доведеться платити 130 гривень на місяць, хоча раніше вони платили 110. Пакет Vodafone 4G Smart S також стане дорожче на 20 гривень. Раніше за нього платили 65, а тепер платити доведеться 85 гривень. Також слід враховувати, що тепер зміниться і сама назва цього тарифу. Тепер він буде називатися Vodafone 4G Smart S +. Ну і найдешевшим тарифом тепер буде у компанії тариф Vodafone 4G Smart XS. За нього аббоненти будуть платити 45 гривень на місяць, хоча платили 35.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.