Нова тема iOS для MIUI 12 здивувала багатьох фанатів Xiaomi

Нам підвезли чергову фуру з крутими темами для смартфонів під управлінням оболонки MIUI 12, починаємо розвантажувати. Найдопитливіші користувачі вже могли здогадатися, що тема iOS (FIX) Global v12 буде виконана в стилі “яблучної” операційної системи.

Дизайнери Laura2014 і Costantino попрацювали і над візуальною частиною і постаралися додати максимальний функціонал. Наприклад подвійним тапом на екрані блокування можна запустити музичний програвач. На робочому столі свайп вправо від лівої кромки дисплея відкриває додатковий стіл з висновком погоди, календарëм і будильником. Є вбудований крокомір, який частково замінює функції фітнес-трекера. Після установки даної теми в верхньому правому куті можна знайти значок, який надає доступ до налаштувань інтерфейсу. Окремо варто відзначити використання оригінальних шпалер для робочого столу, які використовуються на iPhone.

Перевірити тему вдалося відразу на декількох смартфонах Xiaomi і Redmi, все працює без нарікань. Для установки необхідно вибрати в розширених налаштуваннях смартфона регіон Індія і перейти по посиланню на офіційний форум MIUI.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.