“Нова пошта” засмутила українців напередодні свят

Доставка “Нової пошти” може працювати з запізненнями. В кінці першої декади грудня, погода в Україні різко зіпсувалася – по всій країні в умовах заморозків пройшли дощі, що спровокувало утворення ожеледі та ожеледиці. В результаті, на дорогах по всій країні збільшився ризик аварійності і серйозно ускладнився рух. Про проблеми повідомляє і “Нова пошта” – прес-служба оператора оголосила про можливі затримки при доставці посилок.

У компанії оголосили, що в зв’язку з несприятливими погодними умовами, своєчасна доставка посилок в Україні може бути під загрозою.

Приватна поштова служба оголосила про те, що погіршення погодних умов може стати причиною затримок в доставці посилок – тим не менш, в компанії пообіцяли зробити все можливе для того, щоб все відправлення були доставлені в термін. Ожеледиця в багатьох регіонах України зберігається до неділі, 13 грудня.

Варто відзначити, що проблеми з доставкою посилок напередодні різдвяних і новорічних свят може стати неприємним сюрпризом для багатьох українців – адже саме в цей час прийнято вітати і відправляти подарунки.

З вечора четверга по вечір суботи у багатьох містах України пройшли дощі зі снігом, які в умовах мінусової температури на вулиці тут же покрили дороги по всій країні крижаним шаром. В результаті, пішоходом доводилося в буквальному сенсі ковзати по тротуарах, а водії не могли своєчасно загальмувати, через що зросла кількість ДТП. Крім пошти, деякий час не працювали сервіси доставки їжі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.