Київстар зупиняє роботу популярної послуги: абонентів попередили, всіх переведуть на нову

Київстар зупинив популярну послугу. Один з найпопулярніших мобільних операторів України компанія “Київстар” завжди готова йти в ногу з часом. Тому часто можна спостерігати, як провайдер мобільного зв’язку зупиняє одні послуги, і запускає нові. Так і цього разу стало відомо, що послуга “Звук +” перестає функціонувати. Про це інформує прес-служба “Київстар”. Абонентів, які були підключені на “Звук +”, переведуть на нову послугу вже на наступному тижні, з 14 грудня. Назва сервісу – “Музичний клуб”.

“Звук +” перестане бути доступною для підключення вже з п’ятнадцятого грудня. Через тиждень, 22 грудня, вона буде повністю закрита. “Музичний клуб” буде функціонувати для тих, хто хоче слухати і далі завантажувати музику з безкоштовним трафіком.

У новій пропозиції від Київстар функціонує два види підписки, “Lite” і “Premium”. У першому варіанті можна слухати тільки українську музику і деякі треки з СНД, а в другому доступна будь-яка музика. Трафік, при підключенні послуги з телефону не тарифікується.

Слухати музику можна як онлайн, так і офлайн, створювати власні плейлисти, перші сім днів використання користуватися послугою можна безкоштовні.

Для активації послуги можна відправити безкоштовне повідомлення на 770 для “Lite”, і 771 для “Premium”. Для виходу з обігу послуги відправте повідомлення на той же номер, але зі словом “СТОП”.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.