Xiaomi Mi 11 помічений в «дикій природі», неоднозначний дизайн підтверджений

Xiaomi Mi 11 позує на «живих» знімках. Попереду оновлення одного з придатних флагманів нинішнього року – Xiaomi Mi 10. Новинку назвуть Xiaomi Mi 11 і її анонс цілком може відбутися до кінця нинішнього року. На користь цього говорить і те велика кількість чуток і витоків, які трапилися в останні дні. У фокусі уваги інсайдерів, перш за все, дизайн Xiaomi Mi 11. І, судячи з черговим фотографій, новинка буде виділятися оригінально виконаною основною камерою.

Саме незвично виконаний блок тильною камери обіцяє стати найпомітнішою деталлю в екстер’єрі новинки. Дивлячись на таке виконання блоку Xiaomi Mi 11 мимоволі задумаєшся, а чи так жахливі вони в смартфонах інших компаній. Два датчика окреслені чорної майданчиком і один з них отримав сріблясту окантовку. Зліва третій датчик і світлодіодний спалах. А все це об’єднано в нарочито згладжений блок квадратної форми. Самобутність, не інакше. Але дуже спірне рішення і явно на великого любителя.

За непідтвердженою інформацією, Xiaomi Mi 11 буде комплектуватися здвоєною батареєю ємністю 4780 мАг, OLED-дисплеєм дозволом QuadHD + з частотою оновлення 120 Гц, процесором Snapdragon 888 і швидкої 55-ватної зарядкою. Дозвіл фронтальної камери може бути 32 Мп і в якості головного датчика на тильній стороні може виступати модуль на 108 Мп.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.