Додаток Xiaomi для міграції між смартфонами став загальнодоступним

Купівля нового смартфона – завжди радісна подія, але супроводжується воно рутиною у вигляді перенесення даних зі старого пристрою. Найчастіше складності виникають при перенесенні даних між гаджетами різних виробників. Спростити життя користувачам взялася Xiaomi: компанія зробила свій фірмовий сервіс Mi Mover для перенесення інформації доступним для апаратів інших брендів.

Mi Mover – одне з системних додатків на смартфонах Xiaomi, що дозволяє легко скопіювати дані з старого гаджета на новий. Перенесення відбувається по бездротовому протоколу, а від користувача потрібно тільки синхронізувати пристрої, вказавши потрібні файли для передачі. До сих пір ця утиліта була доступна тільки для користувачів смартфонів китайської фірми, але тепер її можна встановити через Google Play і на апарати інших виробників.

Втім, без обмежень все ж не обійшлося: хоча Mi Mover можна встановити на Android-смартфон будь-якого виробника, перенести дані вийде тільки на апарати Xiaomi. Мабуть, компанія вирішила таким чином полегшити життя тим, хто зважиться перейти на її продукцію.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.