Xiaomi Mi Band 6 отримає технологію Mi Haptic – настають великі зміни

Компанія Xiaomi вже готує до виходу свій новий фітнес-браслет шостий генерації Xiaomi Mi Band 6, з появою якого можна очікувати значних змін в інтерфейсі. Дизайн і, ймовірно, розмір браслета теж можуть змінитися.

Xiaomi Mi Band 6: зміни призначеного для користувача інтерфейсу

Нинішня модель фітнес-браслета Mi Band 5 надійшла на наш ринок з мінімальними змінами в порівнянні з попереднім четвертим поколінням. Невелике збільшення екрану і незначні зміни в програмних надбудови не показали суттєвої різниці при зміні поколінь.

У прийдешньому поколінні Xiaomi Mi Band 6 китайський виробник повинен внести кілька поліпшень, які вигідно відрізняють новинку від попередніх поколінь. Мова йде не тільки про збільшення екрану, але і про інтеграцію інших технологій, що істотно відрізняють прийдешню новинку.

За наявними у інсайдерів даними з’явилася ймовірність, що до виходу готується Mi Band 6, і в нього буде входити, наприклад, лінійний вібромотор. Ця технологія може стати однією з ключових в наступному поколінні.

Технологія Xiaomi Mi Haptic

Браслет Mi Band 6 завдяки складній технології вібрації зможе реагувати на сигнал відповідно до необхідних критеріїв та з різними функціями. Вібрація не тільки поліпшить роботу з повідомленнями, а й визначить досягнення результату під час занять спортом.

Всі поліпшені так звані 4D відчуття (або тактильні відчуття) будуть здійснені за рахунок нового лінійного вібромотора з функцією Xiaomi Mi Haptic. Ця зміна може не мати великого значення з економічної точки зору. Однак мінімальне збільшення витрат, безсумнівно, буде мати місце. Зате саме нововведення стане великим кроком вперед в порівнянні з попередніми поколіннями.

Mi Haptic і більше 150 різних відчуттів

Технологія тактильного зворотного зв’язку в даний час присутні не тільки в деяких смартфонах. Її також можна знайти в елементах управління ігровою консоллю, в сенсорних екранах автомобілів і в широкому спектрі інтелектуальних пристроїв. Саме така реакція забезпечує більш глибокий зв’язок між людиною і машиною.

Технологія Mi Haptic повинна пропонувати більш 150 різних відчуттів, завдяки яким можна імітувати фізичні натискання клавіш. Однак мова все ж йде про фітнес-браслеті, і нововведення, представлені в шостому поколінні, не повинні виходити за рамки функцій розумних годин.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.