Анонсовано проміжне оновлення MIUI 12.5

Китайський техно гігант Xiaomi офіційно підтвердив швидкий реліз проміжного поновлення фірмової оболонки MIUI до версії 12.5. Це буде дуже велике оновлення, і, найімовірніше, останнім перед релізом MIUI 13. Подробиці читайте в нашій статті.

 

В офіційному співтоваристві Mi Community China вже відрапортували про те, що розробники почали тестування MIUI 12.5, а для того, щоб прискорити процес роботи над даними оновленням, з 14 грудня 2020 року призупинено бета-тестування щотижневих збірок серед звичайних користувачів.

Які ж нові функції варто очікувати від MIUI 12.5? Ось список деяких з них:

  • Поява десктопного режиму, який дозволяє підключати смартфон до монітора і використовувати його як настільний комп’ютер (схожий режим є у Samsung під назвою Dex)
  • Заради підвищеної конфіденційності та безпеки, додатки зможуть відстежувати тільки приблизне розташування користувача, а не точне. Для цього буде спеціальна настройка, яку користувач зможе активувати або відключити
  • Користувачів зустріне оновлений інтерфейс, включаючи стартову сторінку, меню по довгому натисненню кнопки харчування, смужка регулювання гучності, меню багатозадачності, віконця повідомлень і т.д.
  • Буде змінена анімація відкриття папок і запуску додатків в рідному лончер
  • З’явиться функція швидкого перетворення фотографій і зображень в PDF-документ прямо в рідному додатку Галереї
  • Оновиться інтерфейс налаштувань камери

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.