“Київстар” попередив про закриття популярної послуги

Тепер доведеться шукати нову. Один з великих мобільних операторів попередив про закриття популярної послуги. Кожна мобільна компанія бореться за своїх абонентів і пропонує їм найвигідніші і популярні послуги за доступними тарифами. «Київстар» оголосив про припинення дії популярної послуги.

Дана інформація була опублікована на сайті Київстар.

Один з китів мобільного зв’язку в Україні «Київстар» повідомив своїм абонентам, що з 15 грудня підключення до послуги «Звук +» припиняє свою дію. Сама ж послуга буде повністю закрита з 22 грудня.

Але не все так погано. Для тих, хто звик слухати і завантажувати музику користуючись безкоштовним мобільним трафіком, “Київстар” пропонує підключити послугу «Музичний клуб». Дана пропозиція має широкі можливості і буде набагато цікавіше і вигідніше для абонентів.

Для того щоб скористатися новою пропозицією, абонентам потрібно буде зайти на сайт і насолоджуватися прослуховуванням улюблених треків. Якщо клієнти буде користуватися мобільним телефоном, то трафік за прослуховування музики не тарифікується.

Крім того, улюблені пісні можна прослуховувати як онлайн, так і офлайн. Завдяки новій послуги кожен абонент може створювати власні плейлисти, вибирати улюблені композиції з десяток тисяч пісень і найцікавіше, що перші 7 днів дана послуга буде абсолютно безкоштовною.

Як нам відомо, компанія “Київстар” для залучення ще більшої кількості абонентів, запропонувала своїм клієнтам чергову послугу, яка зацікавила користувачів. Тепер абоненти можуть самостійно вибрати собі номер, правда за окрему плату.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.