У Facebook стався масштабний збій

Тисячі користувачів не можуть отримати доступ до свого додатком. У четвер, 10 грудня, в соціальній мережі Facebook стався масштабний збій – близько 12:00 додаток для обміну особистими повідомленнями месенджер перестало працювати.

Про це повідомляє «Чайна ревю», посилаючись на дані незалежного ресурсу Downdetector, що відслідковує стан онлайн-сервісів.

Згідно з даними, тисячі користувачів Facebook Messenger не можуть отримати доступ до свого додатком кожну хвилину. Крім того, на піку популярності близько 2400 Facebook Messenger кожну хвилину скаржилися на неможливість увійти в систему, відправити текстові повідомлення або ж прийняти дзвінки.

Відзначається, що проблеми в роботі сервісу почали надходити в районі 11:00 годині за Києвом, а вже до 12:00 число таких повідомлень різко зросла. При цьому підкреслюється, що більшість проблем, як видно, зосереджено навколо Великобританії і Європи, а також в таких країнах, як Франція і Бельгія.

«Схоже, що один з найбільших збоїв припав на Польщу, де на великих територіях спостерігаються проблеми з Messenger», – йдеться в повідомленні.

З проблемами при використанні Messenger зіткнулися і українські користувачі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.