Vodafone дарує безліміт на дзвінки іншим операторам

Компанія Vodafone поліпшила пропозиції для користувачів своєї мережі. Тепер користування інтернетом стане доступнішим, а також є ряд інших переваг. Про це повідомили на сайті компанії. У популярної мобільної мережі скасували ліміти на інтернет і дзвінки іншим українським операторам. Тепер всі користувачі Vodafone можуть дзвонити на будь-які оператори безкоштовно. Справа в тому, що компанія до прийдешніх свят підготувала подарунок. Всі дзвінки на будь-які мобільні оператори будуть безкоштовними, а також безкоштовний і інтернет.

Для того щоб отримати такі переваги необхідно підключитися до акції «З Vodafone всі свої». Це можна було зробити ще з першого грудня і діяти акція буде до середини січня – до 15 числа.

Vodafone SuperNet – саме цей тариф дозволяє підключити дану послугу. Також даний безліміт буде доступний без будь-яких платежів. Користувачі зможуть легко користуватися послугою і отримають безлімітний доступ до таких популярних додатків як Viber, Telegram, WhatsApp, Zoom, Skype і іншим. Така акція від компанії буде дуже до речі під новорічні свята, так як у людей і так багато витрат, особливо пов’язаних з карантинними обмеженнями. Люди зможуть зекономити на зв’язку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.