Кращі телефони Xiaomi в 2020 році

Огляд лінійки телефонів Xiaomi Mi і Redmi 2020 року, а також кращі телефони Xiaomi, які ви можете купити в Європі і у Україні зокрема.

1 Xiaomi Mi 10
2 Xiaomi Mi 10T Pro
3 Xiaomi Poco X3 NFC
4 Xiaomi Mi 10 Lite
5 Xiaomi Mi Note 10 Lite

Можливо, ви про це не знаєте, але компанія Xiaomi, якій вже 10 років, є третім за величиною виробником смартфонів у світі. У неї є ряд високоякісних, але, тим не менш, доступних за ціною телефонів в рамках флагманських лінійок Mi і серед бюджетних моделей Redmi. Дуже часто ці пристрої не мають собі рівних по співвідношенню ціни і якості. З листопада 2018 року Xiaomi офіційно продавала свої телефони через офіційний магазин Mi Store, але як і раніше дешевше (і часто простіше, коли вони нові) імпортувати їх з Китаю за допомогою таких сайтів, як GearBest і Geekbuying.

Огляд кращих телефонів Xiaomi 2020

Останні телефони Xiaomi часто анонсуються в Китаї і Індії задовго до того, як вони надійдуть до Європи і Великобританію. Це може означати, що існують певні труднощі з отриманням зразків для тестування та вивчення даних під час початкового запуску. Компанія робить все можливе, щоб надавати ці телефони якомога швидше, покладаючись часом на китайських імпортерів та іноземних колег, але іноді це просто неможливо. Сьогоднішнє завдання простіше: перед вами п’ятірка кращих смартфонів 2020 з тих, які вже вийшли на міжнародний ринок, і ми пропонуємо їх нам інформацію про те.

1. Xiaomi Mi 10 – кращий в цілому

В даний час на вершині лінійки Xiaomi перебуває Mi 10. Це щось на зразок поліпшеного Mi 9, і тому ми спостерігаємо значне підвищення ціни, яке виводить його в стандартний флагманський сегмент. Проте, Mi 10 як і раніше здатний успішно конкурувати зі своїми аналогами.

Деякі з нових функцій апарату – це додавання можливості обміну даними в мережах нового покоління 5G, оновлений дисплей, нова камера зі 108-мегапіксельним первинним сенсором (частина основного фото-модуля з чотирма об’єктивами ззаду), батарея більшої ємності 4780 мАч і заміна оперативної пам’яті LPDDR4 на LPDDR5.

Провідна зарядка характеризується потужністю 30 Вт, і тут модель відстає від деяких конкурентів, але Xiaomi Mi 10 лідирує по потужності бездротової зарядки 30 Вт. Ви також отримуєте процесор Snapdragon 865 і до 12 ГБ оперативної пам’яті, що забезпечують приголомшливу продуктивність.

2. Xiaomi Mi 10T Pro – кращий преміум-середній смартфон

Цей китайський телефон тепер є однією з наших головних рекомендацій в лінійці Xiaomi, поступаючись, мабуть, лише Mi 10 і Mi 10 Pro. Ми б хотіли побачити OLED-панель, бездротову зарядку і деякі поліпшення в дизайні, але це все жертви, на які можна піти заради того, щоб смартфон з дуже сильним в цілому пакетом специфікацій поставлявся за нижчою ціною.

Xiaomi робить ставку на конкурентоспроможність Mi 10T Pro, ретельно поєднуючи скорочення витрат з вражаючим. Потужний процесор Snapdragon 865, дисплей з частотою оновлення 144 Гц, камера з роздільною здатністю 108 МП, неймовірна потужність акумулятора і можливість підключення 5G: все це характеристики, які ніяк не можна віднести до звичайного середнього рівня. І взагалі: по заявленим характеристикам Mi 10T Pro просто не має собі рівних серед аналогів.

3. Xiaomi Poco X3 NFC – краще співвідношення ціни і якості.

Ціна Xiaomi Poco X3 NFC стартує від 199 фунтів стерлінгів (близько 250 доларів США), і цей смартфон не ідеальний. Велика батарея робить його громіздким, і деяким не подобається його естетика. Втім, здебільшого це лише невеликі скарги, особливо якщо порівнювати їх з незліченними сильними сторонами X3: потужними характеристиками, відмінною камерою, красивим дисплеєм і абсолютно фантастичним часом автономної роботи.

Той факт, що ви можете отримати все це менш ніж за 200 фунтів стерлінгів, майже неймовірне і робить Poco X3 кращим бюджетним телефоном 2020 року.

4. Xiaomi Mi 10 Lite – кращий недорогий телефон 5G

Якщо вам потрібен телефон 5G, Mi 10 Lite – найдоступніший спосіб отримати його в поточній лінійці Xiaomi. Насправді, це один з найдоступніших телефонів 5G в світі. Модель являє собою урізану версію флагмана Mi 10, але компанія Xiaomi не відняти у апарату занадто багато чого, тому Mi 10 Lite і раніше пропонує користувачеві багатий набір функцій.

Чіпсет Qualcomm Snapdragon 765G – вражаюче потужний процесор, плюс Xiaomi також наділила Mi 10 Lite іншими преміальними функціями, включаючи швидку зарядку потужністю 20 Вт і основну квадро-камеру з первинним сенсором на 48 Мп.

 

5. Xiaomi Mi Note 10 Lite – кращий смартфон середнього рівня

Xiaomi Mi Note 10 – перший в світі телефон з камерою на 108 Мп, і тепер знайти його стає все важче. Але ця версія Lite володіє багатьма аналогічними функціями. Правда, у квадро-камери з чотирма об’єктивами дозвіл первинного сенсора знижується до 64 мегапікселів, але всі інші характеристики залишаються колишніми, включаючи величезну батарею ємністю 5260 мАг з швидкою зарядкою 30 Вт, процесор Qualcomm Snapdragon 730G і широкий 6,47-дюймовий AMOLED-дисплей .

Апарат дуже схожий ще й на Redmi Note 9, але Mi Note 10 Lite пропонує більш вигідну ціну, особливо якщо врахувати наявність більш ємною батареї і більш якісного дисплея з вбудованим датчиком відбитків пальців. На даний момент Mi Note 10 Lite – це кращий варіант телефону Xiaomi середнього класу.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.