В Google Messages з’явилася запланована відправка повідомлень

У деяких додатках, таких як Gmail і Telegram, є функція відправки повідомлень в заданий час. Тепер же така можливість стала доступною і користувачам додатка Google Messages.

Тестування функції відкладеної відправки повідомлень початку тестуватися в Google Messages минулого місяця. Тепер же функція починає поширюватися серед ширшої аудиторії користувачів, як мінімум, в США.

Оскільки розгортання тільки починається, може пройти деякий час, перш ніж користувачі зможуть скористатися новою можливістю на своєму смартфоні. Щоб перевірити її доступність, досить натиснути і утримувати кнопку відправки в чаті. Якщо функція ще не доступна, то відкриється інтерфейс теми MMS. Якщо ж функція вже доступна в додатку, то відкриється діалогове вікно планування відправки повідомлення.

Слід зазначити, що заплановане повідомлення відправиться в заданий час тільки в тому випадку, якщо смартфон в цей час включений і має встановлене з’єднання. Користувач може вибрати час і дату з набору зумовлених дат вибрати конкретний момент. Заплановане повідомлення з’явиться в чаті в режимі попереднього перегляду, на нього можна натиснути, якщо треба видалити або змінити текст.

Робота з темою MMS тепер винесена в меню у вигляді трьох точок в правому верхньому кутку чату.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.