Redmi готові випустити глобальний варіант нового Redmi Note 9 4G

Глобальна версія Redmi Note 9 4G повинна вийти під назвою Redmi 9 Power. Після виходу нових смартфонів лінійки Redmi Note 9 майже відразу пішли чутки про те, що компанія готова випустити глобальний варіант Redmi Note 9 4G на глобальному ринку. Схоже, це станеться зовсім скоро. Згідно з новим слуху, якщо плани різко не зміняться, суббренд Xiaomi покаже глобальну версію самого бюджетного смартфона нової лінійки вже 15 грудня. Презентація пройде в Індії, а сам смартфон буде мати назву Redmi 9 Power.

Згідно витокам і чутками, новий пристрій стане звичайним ребрендингом Redmi Note 9 4G. Цікаво, що недавно випущений Poco M3, смартфон ще одного суббренда Xiaomi, теж можна вважати одним з варіантів Redmi Note 9 4G – у них практично один і теж залізо. Нагадаємо характеристики Redmi Note 9 4G. У бюджетник встановлений 6,53-дюймовий IPS-екран з роздільною здатністю FullHD +. Серцем пристрою є чіпсет Snapdragon 662, якому допомагає 4 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ сховища. Живить пристрій акумулятор ємністю 6000 мАг з підтримкою зарядки 18 Вт.

 

Головний датчик блоку основної камери має дозвіл 48 Мп, а для селф-знімків виробник передбачив 8-мегапіксельну Фронталки. Redmi Note 9 4G працює на MIUI 12 з коробки на базі Android 10. У Китаї смартфон оцінюється в 153 долари за поточним курсом, але, за чутками, глобальну версію можуть оцінити навіть нижче. Підтвердження цим чуткам ми можемо побачити трохи пізніше.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.