Фанат Xiaomi витратив майже 8 мільйон гривень на продукцію компанії

Не так давно китайський ТехноГігант відсвяткував своє десятиріччя. Багато хто пам’ятає Xiaomi як компанію, яка випускала тільки смартфони. Тепер в асортименті можна знайти найрізноманітніші продукти: телевізори, камери, скутери, меблі і особливо багато товарів для розумного будинку. Купити все відразу і за один раз вирішив китайський поклонник Xiaomi. Подробиці читайте в нашій статті.

Українські фанати Xiaomi вже звикли до того факту, що не всі товари компанії можна знайти в швидкому доступі, особливо ті, які і не замислювалися для продажу за межами Китаю. Але в самому Китаї все це є в будь-якому фірмовому магазині або в асортименті, або під замовлення з швидкою доставкою. Сьогоднішня історія як раз з Китаю. В одному з таких фірмових магазинів тепер свято – шанувальник продукції Xiaomi зайшов і попросив оформити покупку, що включає всі позиції, які були представлені на вітринах.

 

Загальна сума чека становить 690 000 юанів. Окремо наголошується, що покупець не використав жодного подарункові купони, ні діючі знижки. Що ж, досить цікавий випадок.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.