Xiaomi Redmi K40 Pro стане самим дешевшим смартфоном на Snapdragon 888

І судячи з усього, він стане одним з перших смартфонів на цьому процесорі. Кільком раніше ми писали, що Xiaomi Mi 11 може стати першим смартфоном, що працює на базі нового процесора Snapdragon 888. Зараз же президент Xiaomi China, а за сумісництвом і генеральний менеджер бренду Redmi Лу Вейбінг поділився інформацією про те, що разом з Xiaomi і Redmi випустить перші смартфони з флагманським процесором Qualcomm Snapdragon 888.

“До речі, тут варто уточнити: Redmi також стане першим виробником, який випустить смартфон на базі Qualcomm Snapdragon 888”, – повідомив представник Redmi, посилаючись на цитату генерального директора Xiaomi Лей Цзюнь про те, що Xiaomi Mi 11 стане першим смартфоном на базі Qualcomm Snapdragon 888.

Передбачається, що у випадку з Redmi новий флагманський процесор першим отримає прийдешній Redmi K40 Pro. А взявши до уваги те, що попередники Redmi K20 Pro і Redmi K30 Pro на момент виходу були самими бюджетними смартфонами на базі Snapdragon 855 і Snapdragon 865, можна припустити, що і Xiaomi Redmi K40 Pro буде самим недорогим рішенням на Snapdragon 888.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.