В Monobanka великі проблеми, фундамент банку хитає

Першому інтернет-банку України Monobank конкуренти наступають на п’яти. Співвласник Monobank Олег Горохівський на конференції Business Wisdom Summit, яка пройшла 20 листопада, зазначив, що у них вже з’явилося кілька конкурентів.

Йдеться про нові інтернет-банки, які набирають популярність Sportbank і Izibank. Горохівський зазначив, що дані банки є послідовниками Monobank. Горохівський зазначив, що по суті ці банки не є їм конкурентами. У Горохівського більш амбітні плани:

“У нас є спина величезного лідера, і ми конкуруємо з цієї спиною. Ми хочемо обігнати ПриватБанк”, – заявив Олег Гороховський.

Банкам-новачкам він побажав удачі в починаннях і зазначив, то розуміє наскільки складний шлях їм треба буде пройти. Він підкреслив, що величезна складова успіху – правильно продати свій продукт. Компаніям-конкурентам доведеться навчитися круто продавати свої послуги.

“Краще другосортний продукт і першокласне просування, ніж першокласний продукт і другосортне просування”, – підсумував Гороховський.

Раніше повідомлялося, що ПриватБанк, А-Банк і віртуальний Monobank заявили про нову можливість для клієнтів. Відзначається, що мова йде про шерінг цифрових документів громадян. Важливо підкреслити, що здійснюватися така процедура буде за допомогою відомого програми “Дія”, яке в народі прозвали “державою в смартфоні”. ПриватБанк і Monobank говорили про те, що тепер у них можна відкрити рахунок, без наявності паперових документів при собі. Для цього достатньо тепер просто мати електронну версію.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.