Стала відома головна особливість Sony PlayStation 5

Той, хто захоче купити собі цю приставку, так чи інакше залишиться їй більш ніж задоволений, і якщо навіть не прямо зараз, то в найближчі кілька років точно. Пов’язано це з тим, що зараз для Sony PlayStation 5 доступно не надто багато різних відеоігор, тому купивши цю консоль грати на ній виявиться практично ні в що. Втім, ситуація зміниться з початком 2021 року, коли вийдуть багато великих проектів, в тому числі такі відомі, як Far Cry 6 і Battlefield VI. Ці ігри дозволять в повній мірі розкрити потенціал цієї консолі, і це безперечно позитивно позначиться на чисельності людей, які будуть отримувати виключно позитивні емоції від новинки. Втім, у PS5 є й інші дуже важливі і вкрай значущі переваги, що робить її дуже і дуже вигідною для придбання вже зараз.

 

У цій ігрової консолі нового покоління є одна головна особливість, заради якого все просто зобов’язані її купити, зробивши це якомога швидше. Вся справа в тому, що новинка має підтримку зворотної сумісності, що дозволяє запускати на Sony PlayStation 5 відеоігри від PlayStation 4, причому працюють більш ніж 98% від загального числа існуючих. Грати можна як в однопользувательську компанію, так і по мультиплєрі, отримуючи задоволення від змагання з іншими людьми. Само собою, що нічого дивного в цьому немає, адже подібним чином компанія Sony зробила свою фірмову консоль максимально привабливою настільки, наскільки це тільки взагалі може бути, тому що тепер всі її власники можуть грати в більш ніж дві тисячі ігор від PS4.

Більш того, якщо у кого-то вже є ліцензійні копії тих чи інших відеоігор, отримати до таких доступ можна безкоштовно. Простіше кажучи, за можливість грати на Sony PlayStation 5 в відеоігри від PlayStation 4 зовсім нічого не потрібно платити, і це безперечно є величезним перевагою новинки. По суті, завдяки появі на ринку PS5, ніякої необхідності в доступній зараз у продажу PS4 вже просто немає, так як нова модель її замінює цілком і повністю, забезпечуючи ще й більш високу якість графіки і підвищену частоту кадрів. За наявними в даний час даними, офіційна рекомендована ціна цієї консолі на українській території знаходиться на рівні 16000 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.