Офіційно представлений годинник Redmi Watch: NFC, автономність до 12 днів і ціна 1260 гривень

В рамках бренду Redmi анонсована перша модель розумних годинників під назвою Redmi Watch. Новинка виконана в корпусі прямокутної форми і володіє звичайним набором функцій.

Розумний годинник Redmi Watch оснащений 1,4-дюймовим кольоровим дисплеєм з роздільною здатністю 320х320 пікселів. Екран покритий захисним склом з ефектом 2.5D. На вибір користувачів пропонуються чорний, білий і темно-синій кольори корпусу і відповідні силіконові ремінці, які також доступні в рожевому і зеленому варіантах.

Годинники здатні відстежувати фізичну активність, тренування, пульс, фази сну. За допомогою додатка Mi Fit можна вибрати електронний циферблат з колекції, що включає більше 120 варіантів. Для підключення до смартфонів призначений бездротової інтерфейс Bluetooth 5.0 BLE. Також годинник містять модуль NFC. Додатково повідомляється про водонепроникності на глибині до 50 метрів.

 

Розумний годинник Redmi Watch можуть працювати до 7 днів без підзарядки при типовому використанні і до 12 днів в режимі збереження енергії. Повна зарядка акумулятора займає 2 години, але для зарядки застосовується пропріетарна підставка. Пристрій має масу 35 г. Розумний годинник Redmi Watch надійдуть у роздрібний продаж за ціною $ 45. Продажі в Китаї розпочнуться з 1 грудня. Про терміни початку продажів на міжнародних ринках поки не повідомляється.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.