Розкрито зовнішній вигляд самого дешевого 5G-смартфона Samsung

Якби не схожий на краплю виріз, то був би майже ідеальний апарат за свою ціну. Деякий час назад в мережі з’явилася інформація про те, що Samsung розробляє свій найдешевший 5G-смартфон – Galaxy A32. І ось, через всього-нічого, в мережі почали з’являтися нові подробиці про пристрій. Так, наприклад, на цей раз був розкритий зовнішній вигляд майбутньої новинки.


Судячи по зображенню, опублікованому явно одним з виробників чохлів, смартфон отримає найсучасніший дизайн, чимось навіть нагадує витоку майбутнього флагмана Galaxy S21. При цьому сканер відбитку пальців в Galaxy A32 розташується на бічній панелі, в той час як фронтальна камера “сховається” в вирізі в формі краплі на передній частині дисплея. До слова, факт використання бокового сканера може натякати на використання IPS-дисплея в новинці, що для більшості буде явним плюсом.

На жаль, про характеристики Galaxy A32 ніякої інформації немає. Але, цілком ймовірно, що пристрій отримає як мінімум 4 ГБ оперативної пам’яті і ємний акумулятор – Samsung в сегменті недорогих пристроїв любить подібне. Вихід смартфона очікується вже на початку 2021 року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.